Crazy About Food

Livrări

Comandă azi

DESCOPERĂ MENIUL NOSTRU

flower-decor

Bun venit la serviciul nostru de livrări!

Credem că mâncarea grozavă trebuie savurată oriunde și oricând. De aceea, îți oferim un serviciu de livrare fără probleme, aducând deliciile noastre culinare direct la ușa ta.

Fie că găzduiești un eveniment corporate, sărbătorești o ocazie specială sau pur și simplu îți dorești un festin gourmet acasă, echipa noastră este aici pentru a-ți îndeplini dorințele culinare.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate și prospețime, e necesar să plasezi comanda la noi cu cel puțin 24 de ore înainte. Acest lucru oferă echipei noastre suficient timp pentru a crea meniul personalizat și pentru a vă pregăti cu meticulozitate comanda.

Ne mândrim să oferim un serviciu calitativ și de încredere, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – bucurându-te de o experiență culinară încântătoare alături de oaspeți.

Plasează comanda azi și lasă-ne să aducem aromele Krud Express la ușa ta!

Comenzile se preiau cu cel putin 24h înainte de livrare. Comenzile se pot ridica din locația Krud Express (Strada Grigore Ureche 7b) sau se pot livra prin intermediul colaboratorilor de la Iași Delivery

Taxa de livrare

  • 15 lei în Municipiul Iași
  • 21 lei în zonele limitrofe (Valea Adâncă, Valea Lupului, Miroslava, Horpaz, Lunca Cetățuii, Bârnova, Păun, Tomești, Holboca, Dancu, Aroneanu, Dorobanț, Breazu, Rediu, Cârlig)

Modalități de plată

  • numerar
  • card
  • transfer bancar

P.S. Pentru mai multe detalii și pentru a discuta nevoi specifice de catering, te rugăm să ne contactezi la express@krud.ro sau  la 0771.108.858

Poftă bună!